Madonnabiljetter!

I dag släpptes biljetterna till Madonnas konsert i Göteborg den 9 augusti och jag lyckades få tag i biljetter. Förra gången Madonna var i Sverige var för 19 års sedan på Eriksbergsvarvet. Då var jag där och nu är det dags igen. Den här gången på Ullevi! Det ska bli "fett" kul att se henne igen!
Bilden är "tagen" från Ticnet")

Slutade lite tidigare i dag och hann då med en promenad i det härliga vintervädret innan det var dags att fixa kvällens middag (LCHF-kokboken). Mamma kom förbi efter maten och var med barnen medan jag var på Högbocup-möte och Janne var på Alba-möte.

Kryddig kycklingfilé med jordnötssmör och kokos
4-6 kycklingfiléer i portionsstorlek
2 dl krämig kokosmjölk
1-2 dl vispgrädde
3-4 msk jordnötssmör
1 tsk sambal oelek
saften av 1/2 lime
1 tsk salt
smör till stekning

Gör så här: Skiva kycklingfiléerna tvärs över i "slantar". Smält smör, gärna i en stekgryta och bryn filéerna försiktigt, men låt dem bli genomstekta. Låt vila i annan form. Sänk temperaturen. Slå på kokosmjölk och tillsätt sambal oelek, limesaft och salt. Vispa ihop smakerna. Låt puttra i fem minuter utan lock. Tillsätt jordnötssmör och grädde och sjud anrättningen tills såsen antar en krämig konsistens, 5-10 minuter. Färga eventuellt med några droppar soja eller valfri kryddsås. Lägg tillbaka kycklingen och värm.
Servera eventuellt med lite rostade nötter eller kokos på toppen och gärna krispig sallad till. Eller ris, om man önskar det.

Kommentarer

Populära inlägg