19 juli 2009

Tips på två grillsåser

I lördags blev det en sådan här spontanlördag igen! Det började med att vi åkte ut till Årsunda för att bada. Efter det blev det Afterbeach på Strandbaden innan vi avslutade kvällen med grillning hemma hos syrran.
Vi tog vad som fanns i kylen och det blev ett riktigt lyckat resultat med färskpotatis i ugn med vitlök, grillad fläskytterfilé, sallad och två såser.

Dessa två burkar använde jag som grund till de två såserna vi hade till grillningen. Passar till det mesta.

Pesto med färskost
1/2 burk grön pesto
1/2 ask färskost
Blanda ihop och servera.

Ajvar relish med fetaost
1/2 brk Ajvar Relish
1/2 fpk fetaost
1/2 brk creme fraiche
1 presad vitlök
salt och peppar
Gör så här: Mosa fetaosten. Blanda med övriga ingredienser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar