08 september 2009

Färsk pasta med kräftstjärtar



Dagens middag som jag hittade på Marys Matlek är både lite lyxig och går snabbt att göra. Jag bytte ut scampin mot kräftstjärtar. Arla Kökets Skagenpanna hittar du i de flesta välsorterade matbutiker.

Färsk pasta med kräftstjärtar
2 personer
1 burk Arla Kökets Skagenpanna
250-300 gr Scampi/kräftstjärtar
Färsk pasta, 250-300 gram
2 dl findelad Zucchini
2 vitlöksklyftor
2 st Scharlottenlök
1 msk tomatpuré
Gör så här: Dela zucchinin och löken i mindre bitar. Fräs dem tillsammans i en het panna. Tillsätt tomatpurén, rör runt. Blanda i smakpastan och sedan matlagningsgrädden från Skagenpannan. Riv ner vitlök och smaka av. Lägg i scampin, låt koka upp. Ta bort från värmen!! Om scampin får koka för länge blir den seg och tråkig. Servera med färsk pasta.

2 kommentarer:

  1. Mm, det där såg gott ut! Jag vill verkligen tycka om skaldjur, och det börjar smaka bättre och bättre. Kanske ska testa det här receptet!!

    SvaraRadera
  2. Fick ett enormt sug efter pasta just nu, vad skulle jag in hit och göra..
    Såg jätte gott ut.
    Trevlig helg

    SvaraRadera