Lissabon nästa!

Nu blir inte något "bloggande" på några dagar. Jag åker nämligen till Lissabon över denna weekend med mina sju tjejkompisar. Det blir en blandning av shopping, sol, nöjen god mat och dryck. Självklart får ni en rapport när jag är åter på måndag igen.


Kvällens middag blev en enkel, men mycket krämig fisksoppa som jag hittade på Mor-Mia´s. Välj själv den fisk som du tycker är god. Den här gången valde jag att ha i laxfilé och torskfilé.

Enkel Fisksoppa
400 g fisk
3-4 st morötter
5 dl vatten
1 fiskbuljongtärning
Purjolök
100 g vitlöksost (Creme bonjour)
2 dl creme fraiche
Salt
Cayennepeppar
Citronpeppar
Räkor
Gör så här: Skala och strimla morötterna och låt de småkoka i vattnet med buljong i ca 10 min. Dela fisken i bitar, inte för små. Tillsätt den skivade purjolöken, vitlöksosten och creme fraichen. Rör om. Lägg i fisken och låt det småkoka i 5 min. Smaka av med kryddorna. Lägg sist i räkorna, när soppan är färdig och servera med färskt bröd. Smaklig måltid!

Kommentarer

  1. Såg gott ut..
    Trevlig semester, lät ju hur kul som helst..
    Här blir det tjejfest i helgen med utgång..
    Tjohoo.
    Mvh

    SvaraRadera
  2. Hoppas att du får det trevligt i Lissabon!!

    SvaraRadera
  3. vilken liten bild - vi ser ingenting
    mvh vsäkpj

    SvaraRadera
  4. Låter inte som ett dumt recept det. Får jag pröva på nån dag här. Kram!

    SvaraRadera
  5. Hoppas semestern var trevlig! Jag har reserverat den turkosa tavlan med en blomma till dig. Om du åker och tittar på utställningen kan du väl säga till den som vaktar om du vill ha den så sätter de en röd prick på den. De verkar vara lättsålda så du kanske inte ska vänta för länge om du vill ha en till turkos. Jag sålde tre stycken första dagen.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg