15 februari 2010

Kycklingfilé med chèvre och päron

Kycklingfilén jag tog upp från frysen i lördags var jag tvungen att göra iordning igår. Så jag la den i marinad av soja, olja och grillkrydda och gjorde den i ugn. Perfekt att göra en härlig sallad av i dag.


Kycklingfilé med chèvre och päron
2 st kycklingfiléer
1 påse färdig bllandsallad
4 st soltorkade tomater i olja
1 rödlök
250 gram chèvreost
1 st päron
en näve valnötter
Balsamicosås

Gör så här: Skölj salladen och lägg på tallrikar. Skär soltorkade tomater i mindre bitar och hacka rödlöken. Strö över löken och tomaterna över salladen. Skär päronen och kycklingen i skivor och lägg på salladen. Smula över chevréosten och hackade valnötter. Ringla på balsamico över salladen. Ät och njut!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar