26 mars 2010

Vitt vin och räkor!


Kombinationen vitt vin och räkor har nästan fått töntstämpel över sig och har blivit lite bortglömd och men det är ju så gott. Med lite plockmat till blir det en underbar fredagsmiddag.

Som tillbehör i kväll hade vi chiabatta, stenbitsrom, hollandaisesås, avokado, oliver, körsbärstomater, brieost och gräddädelost. Och ett underbart gott vin! Mumma!

Vad åt ni till middag ikväll?

3 kommentarer:

  1. Satt faktiskt och funderade på om vi skulle ha det till middag i kväll.
    Har ju dock lite tråkiga tonåringar som tycker det är såå jobbigt att skala och vad är det dom säger, jo det är ju ingen riktig man, hm ska man skicka dom på pizzan tro?
    Ha ha vi får se

    SvaraRadera
  2. Vi kör plockmat ikväll och fläskfilé imorrn!!:)

    SvaraRadera
  3. Chablis och räkor, det är inte fel! :) Plockmat tröttnar man aldrig på!

    SvaraRadera