09 juli 2010

Ugnsrostad färskpotatis - en favorit till grillen!

Ja, det blev åter en härlig grillkväll. Det är ju så härligt, gott och enkelt.
Började kvällen med lite crostini, tapenade, öl och en breezer medan köttet låg på grillen.

Jag är helt "såld" på ungsrostad färskpotatis. I kväll blev det en ny variant med färska/frysta kryddor, olivolja, flingsalt. Rosta i ugn och blanda i fetaost och körsbärstomater mot slutet. Garnera med några ruccolablad. Hittade receptet hos Jennie på Kalasgott!


2 kommentarer:

  1. Ja, visst är det gott med rostad färskpotatis!

    Just nu har jag en utlottning på min blogg där man kan vinna en personlig barntavla målad av en konstnär. Det hade varit kul om du hade velat vara med och tävla!

    Hälsningar Mia

    SvaraRadera
  2. Crostini och tapenade är så gott. Toppar ibland med lite lufttorkad skinka. God öl drack ni dessutom ;-)

    SvaraRadera