15 september 2010

Burritos!

Gourmetmorsan hade häromdagen lagat Burritos och det blev vår middag i kväll. Jag hade förberett dem redan i går, så det var vara att värma när jag kom hem i dag. Perfekt!

Jag ändrade lite i receptet och tog rödlök och paprika istället för zuccini och lök.
Bra mat som passar både till vardag och helg!


Burritos
4 st kycklingfiléer
2 st röd lök
1 st röd el gul paprika
1 msk olja

2 dl creme fraiche
Tacosås, mild alt. medium 340 gr
Riven ost

Gör så här:
Bryn alltihop, först kycklingen och sedan resten.
1 påse tackokrydda, ca 40 gr.
1,5 dl vatten
Blanda kryddan med vatten och kycklingen och grönsakerna.
Lägg blandningen i tortillabröd och rulla ihop.
Lägg i en ugnsfast form.
Blanda creme fraiche, tacosås. Bred blandningen över rullarna
och strö över riven ost.
In i ugnen på 250 gr i 10-15 minuter. Servera med en god sallad!

3 kommentarer:

  1. Burritos brukar jag bjuda på ibland. Alltid uppskattat. En del förvånade svenskar tror att det är ugnsbakade tacos.

    SvaraRadera
  2. De va länge sen jag gjorde burritos, tack för påminnelsen! En avocadosallad till slår ju allt, gud så gott! Kram på dig!

    SvaraRadera
  3. HEJ matpolisen, ÄR inte detta en svennetaco i ugn? Det var ju en smula dumt sagt kanske. Av dig.

    SvaraRadera