02 januari 2011

Sillahallens torskrygg med bacon och gräslök!

Efter dagar med festmat och köpmat fick det i dag bli fisk, närmare bestämt torsk. Det här receptet hittade jag hos Gourmet-morsan och jag måste säga att det var riktigt gott!!


Sillahallens torskrygg med bacon och gräslök!
4 portioner

4 st torskrygg
2 krm svartpeppar
1 tsk salt
1 paket bacon
3 scharlottenlökar, finhackade
2 sl vispgrädde
1 dl riven ost
1 msk fransk senap
1 burk creme fraiche
1 dl gräslök

Gör så här: Salta och peppra torsken. Lägg i ugnsfast form.
Blanda samman alla övriga ingredienser utom
osten. Förstek baconen och löken. Häll över
fisken och sist strö över riven ost.
In i ugnen på 225°C i 20 min.

Avslutade kvällen med lite godis!!

4 kommentarer:

  1. God fortsättning på 2011! Vad roligt att rätten gick hem, och fisk är ju bara sååå gott efter all jul o nyårsmat! Nyårsaftonens meny skulle jag absolut bli glad att bli bjuden på! Allt ser sååååå otroligt smarrigt ut! Kram Gourmetmorsan

    SvaraRadera
  2. Det där låter som en riktigt mumsig fiskrätt! :-)

    SvaraRadera
  3. Blev succé! Siv

    SvaraRadera