06 juni 2011

Lottas räkpasta

Receptet på den här pastarätten har jag fått av en av mina barndomskamrater, Lotta. Det är därför den har fått namnet Lottas räkpasta. Jag har inga måttangivelse, så vill man göra den här rätten får man testa sig fram. Och gott blir det!!!

Härliga ingredienser!


Lottas räkpasta
räkor
färska tomater
hackad gul lök
vitlök
1 brk fetaost
grädde
creme fraiche
matlagningsvin
basilika
salt & peppar
valfri pasta
riven ost

Fräs lök och tomater. Krydda. Häll i vin och låt det koka ett tag. Häll i grädden. Blanda sist i räkor och fetaost.
Koka pastan. Häll i riven ost när pastan är klar. Blanda allt i en skål. Servera

3 kommentarer:

  1. det vore trevligt med mått med!

    SvaraRadera
  2. Hej! jag har sett den där eridanous fetaosten i butiken men aldrig provat den, är den god?

    SvaraRadera