19 oktober 2011

Salviadoftande tonfiskcanneloni

Köpte färska lasagneplattor när jag handlade sist, men ville göra något annat än vanlig lasagne med köttfärs. Hittade det här receptet på Mathem
som jag testade i kväll. Gillar man tonfisk så gillar man den här rätten. Och snabbt gick det att göra rätten också - det är ju en fördel!

Trevlig kväll!


Salviadoftande tonfiskcanneloni
2,5 hg Lasagneplattor Färska
2,8 hg Tonfisk
1 msk Pastakrydda
2 dl Ricottaost
1 dl Parmesanost
1 msk Olivolja
1 st Gul lök
5 hg Krossade Tomater
1 tsk Vitlök Torkad i Burk
2 tsk Farinsocker
3 krm Svartpeppar
3 krm Salt Fint
0.5 st krukor Salvia (Färsk)

Gör så här: Blanda tonfisk, pastakrydda, Ricottaost och Parmesanost till en röra. Lägg fyllningen på lasagneplattorna och rulla ihop. Fräs löken i olivolja utan att den tar färg.

Tillsätt tomater och smaksätt med kryddorna. Låt småputtra ca 5 minuter. Lägg Cannelonirullarna i en smord ugnsfast form. Slå över tomatsåsen. Riv lite parmesanost på toppen. Gratinera i 175°C ca 15 minuter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar