26 augusti 2012

Kräftskiva med god dessert!

Hej på er, nu är det tänkt att det ska bli lite fart och rörelse här på bloggen igen. Lusten finns här igen och jag hoppas verkligen tiden kommer att finnas. Tänkte börja med att bjuda på en god dessert som jag fick hos Jenny för ganska länge sedan och som sedan har blivit en favorit hos mig. Passade på att bjuda på den i går när vi var på kräftskiva hos systeryster.
Cheesedcakemousse 200 g philadelphiaost 0,5 dl florsocker 150 g vit choklad 1 msk vaniljsocker 1 äggula 1 dl grädde Tillbehör: Bär och digestivekex/havrekakor. Gör så här: Smält den vita chokladen. Låt den svalna ner till rumstemperatur. Vispa grädden. Vispa philadelphiaosten med florsocker och vaniljsocker luftigt. Vispa ner äggulan.l Rör ner den vita chokladen med stora rörelser. Rör till sist i grädden. Rör i lite i taget så blir moussen luftig. Varva i glas med bär och krossad digestivekex eller havrekakor.

2 kommentarer:

  1. Vad roligt Ingela! Och desserten ser ju alldeles ljulig och lagom enkel ut! Härligt!

    SvaraRadera
  2. Roligt att du är tillbaka, har saknat dig=)

    SvaraRadera