24 oktober 2009

Kyckling med färskpasta

Det här receptet har jag fått av min arbetskamrat Lena. Det är en supergod kycklingrätt som passar perfekt som bjudrätt eller bara en vanlig lördag som i dag. Det var väldigt länge sedan jag gjorde rätten och hade nästan glömt bort hur gott det var. En riktig höjdare! Tyvärr har jag inga mått till receptet så det bara att prova sig fram. Lycka till!
Ingredienserna till kvällens middag!

Kyckling med färskpasta
Färsk Bladspenat
Tomater, skivade
Rödlök, skivad
Kycklingfilér, strimlad eller i kuber
Fetaost, smulad
Matlagningsgrädde/grädde
Soja
Dragon
Salt & peppar
Gör så här: Lägg bladspenat, tomater och rödlök i en ugnsfast form. Stek kycklingbitarna och lägg dem ovanpå. Smula fetaosten över kycklingen. Blanda matlagninggsgrädde med dragon, soja, salt och peppar. Sätt in i ugnen och gratinera i 200 grader i cirka 20 minuter.
Servera med fullkornspasta och en grönsallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar