29 oktober 2009

Kycklingmed Cantadouost

DEt här receptet hittade jag på Favoritrecept - en av matbloggarna jag brukar följa. Jag ändrade om lite och resultatet blev riktigt gott!
Perfekt smaksättare!

Kycklingmed Cantadouost
4 portioner
600 gram kycklingbröstfiléer
matolja + smör till stekning (mer olja än smör)
salt och peppar
1 stor vitlöksklyfta
2 ½ dl grädde
2 dl hönsbuljong
125 gram Cantadou® 4 peppar
10 urkärnade svarta oliver
1 stor näve grovt hackad slätbladig persilja
1 msk grovt krossade rosépepparkorn
Gör så här: Skiva kycklingbröstfiléerna i 4 bitar på längden. Hetta upp oljan i en stekpanna och lägg i en klick smör. Bryn kycklingskivorna runt om och salta och peppra. Slå på grädden och hönsbuljongen. Blanda ner hela asken Cantadou® 4 peppar. Låt det puttra i cirka 10 minuter eller tills kycklingen är färdig. Skala vitlöksklyftan och hacka den. Tillsätt vitlökshacket, oliverna, persiljan och strö över rosépeppar.Klart!
Kokt ris eller pasta samt broccoli är perfekt som tillbehör.

1 kommentar: