26 augusti 2010

Hallonpaj med vit choklad

Här kommer ett recept på en underbar paj som jag hade med mig till jobbet häromdagen. Krispig och god, där det syrliga möter det söta

.

Hallonpaj med vit choklad
Röda hallon
50 g vit choklad
100 g smör
3 dl havregryn
1 dl socker
1 dl vetemjöl
Gör så här: Strö hallonen i en ugnsfast form. Hacka chokladen och strö på. Bland de torra ingredienserna med smör till en smulpaj och strö över. Grädda i 200 grader i ca 20 min. Servera med glass, vaniljvisp eller lättvispad grädde!

Tänk att det redan är fredag igen. Vad ska ni äta för gott till helgen. Jag har hittat ett nytt gott kycklingrecept som jag ska prova i morgon kväll. Återkommer med recept och omdöme...

3 kommentarer:

  1. Hallon gott. Vit choklad gott!!

    SvaraRadera
  2. Håller med!
    Hallon, vitchoklad och havregryn gillar jag i pajer. Dessutom är den ju enkel att göra. Kan tänka mig att blåbär också skulle passa till vitchokladen.
    Kommer nog att knycka receptet!!

    SvaraRadera
  3. Hur mycket hallon ska det vara och ska de vara frysta eller tinade?Tack på förhand/Lisa

    SvaraRadera