30 december 2011

Kyckling i oystersås!

Efter att ha förberett morgondagens nyårsmiddag i dag så fick det bli en enkel pastarätt denna fredag kväll. Snabbt och enkel att sno ihop och smakar utsökt med tillbehören till.


Kyckling i oystersås
1 kg Kycklingfilé
1 röd och 1 grön paprika
1 purjolök
1 flaska oystersås
5 dl creme fraich

Tillbehör: saltgurka, hackad rödlök, sweet chili-sås samt creme fraiche.

Gör så här: Skär kycklingfiléer i cirka tre centimeter stora bitar. Marinera i oystersås i ca en timme. Fräs kycklingfilébitarna i en gryta. Skär en röd paprika och en rödlök i strimlor. Blanda allt med creme fraiche och låt koka ihop. Smaksätt ev med lite mer oystersås. Servera med pasta, hackad rödlök, saltgurka, sweet chilisås och creme fraiche. Klart!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar