Kyckling i oystersås!
Efter att ha förberett morgondagens nyårsmiddag i dag så fick det bli en enkel pastarätt denna fredag kväll. Snabbt och enkel att sno ihop och smakar utsökt med tillbehören till.
Kyckling i oystersås
1 kg Kycklingfilé
1 röd och 1 grön paprika
1 purjolök
1 flaska oystersås
5 dl creme fraich
Tillbehör: saltgurka, hackad rödlök, sweet chili-sås samt creme fraiche.
Gör så här: Skär kycklingfiléer i cirka tre centimeter stora bitar. Marinera i oystersås i ca en timme. Fräs kycklingfilébitarna i en gryta. Skär en röd paprika och en rödlök i strimlor. Blanda allt med creme fraiche och låt koka ihop. Smaksätt ev med lite mer oystersås. Servera med pasta, hackad rödlök, saltgurka, sweet chilisås och creme fraiche. Klart!!
Kyckling i oystersås
1 kg Kycklingfilé
1 röd och 1 grön paprika
1 purjolök
1 flaska oystersås
5 dl creme fraich
Tillbehör: saltgurka, hackad rödlök, sweet chili-sås samt creme fraiche.
Gör så här: Skär kycklingfiléer i cirka tre centimeter stora bitar. Marinera i oystersås i ca en timme. Fräs kycklingfilébitarna i en gryta. Skär en röd paprika och en rödlök i strimlor. Blanda allt med creme fraiche och låt koka ihop. Smaksätt ev med lite mer oystersås. Servera med pasta, hackad rödlök, saltgurka, sweet chilisås och creme fraiche. Klart!!
Kommentarer
Skicka en kommentar