Härlig sallad!

Slutade tidigt i dag och full fart direkt. Skjutsade tjejerna på innebandyträning, svängde in till Valbo en sväng för att köpa vårjacka till Wiktor innan det var dags att hämta honom och Isaac på friidrottsträningen.

När jag väl var hemma så fick det bli något som gick snabb till kvällsmat. Maken och barnen åt potatisbullar med bacon medan jag fixade en fräsch sallad.


Sallad med kräftstjärtar och ädelost
Skölj valfri sallad och lägg på ett fat. Lägg på körsbärstomater och kräftstjärtar och strö över smulad Kvibille Ädelost. Avsluta med att ringla över balsamicosås och en skvätt olivolja.

Kommentarer

  1. Hej gumman! Tack för senast. Som jag förstår verkar allt vara bra där hemma. Skönt att du blev av med förkylning o halsont.

    Tänkte bara tipsa om en förrätt som jag ätit idag på en restaurang som heter Pjata. Vi besökte tyvärr inte den när ni var hit. Iaf så åt jag en sallad men färsk bladspenat, skivade färska champinjoner, några strimlor med stekt paprika, smulad ädelost samt knaperstekt bacon i små bitar. Tror det var typ balsamvinäger på oxå. SUPER GOTT!!!

    Ha det så bra! Stora kramen.....

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Ja, allt är bra här hemma. Hur har du det? På fredag är det bara 4 veckor kvar tills du kommer hem. Det går snabbt...
    Förrätten verkar supergod, kanske något att ha på vår tjejresa till Mörkret.
    Ha det bäst!
    Kram Ingela

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg