10 000 besökare!

Tänk - när jag i kväll gick in på min blogg hade antalet besökare passerat 10 000!! Jag är så otroligt glad för att ni vill komma in hit och ta del av mina recept! Alla era fina kommentarer och tips kan få vilken mulen dag som helst att spricka upp i solsken. Det betyder verkligen mycket!

Bloggen började som en rolig grej i januari i år. En samlingsplats för alla mina favoritrecept, nya erövringar och förhoppningsvis inspiration för andra. Jag trodde aldrig att jag skulle få så här många läsare och besökare. Men jag är otroligt glad och det ger mig inspiration att fortsätta blogga. Jag tycker verkligen att det är hur kul som helst och matlagningen har blivit ännu roligare.

Jag vill passa på att tacka er läsare/besökare och hoppas att fortsättningen blir lika rolig. Kom gärna med tips och idéer om min blogg så att jag kan förbättra den ännu mer.

/Pinglan

Kommentarer

  1. Ett stort grattis!!! Hoppas att du får en trevlig helg! Jag kommer iallafall fortsätta läsa din blogg med glädje! MVH Anna

    SvaraRadera
  2. Åh, detta inlägg hade jag missat, har börjat jobba nu så jag får mindre tid till bloggandet! Kul med passerad 10 tusens gräns! Själv började jag blogga i slutet av november förra året. Undrar just hur många besökare jag har haft.
    Grattis till dig!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg