Julrester!

Ja, då var man snabbt tillbaka till vardagen igen och några dagars arbete innan det är dags för ledighet igen. Till kvällsmat fick det bli julrester. Stekt potatis, bacon, köttbullar, prinskorv och ägg. Mums!
På kvällen bänkade vi oss framför tv:n och kollade på den historiska hockeymatchen på Ullevi. Det var häftigt. Till det drack vi lite glögg med chevrébollar till.
Chevrébollar
35 st
250 g chevréost
1 dl lättkesella
1/2 dl valnötter(kan uteslutas)
ev 1–2 msk konjak
ca 25 st pepparkakor
Gör så här: Kör ädelost och lättkesella i matberedare tillsammans med valnötter och konjak. Häll över massan i en skål och ställ kallt 20–30 minuter. Krossa pepparkakorna under tiden i en plastpåse eller matberedare. Trilla små bollar av ostmassan och rulla sedan i pepparkakskrosset.

Kommentarer

Populära inlägg