Lördag!

Fredagkvällen tillbringade jag hos en arbetskamrat. Han och hans sambo bjöd in oss arbetskamerater på middag med vin och öl. Det bjöds på en supergod räksallad.
Tyvärr fick jag avvika från tillställningen ganska tidigt, då jag hade klockan på 05.00 i dag. Wilma hade fotbollscup och jag skulle sälja fika.
Efter cupen åkte vi till MediaMarkt och köpte ny dammsugare. Våran har nu gjort sitt och började låta och ryka häromdagen. Men det var inte ett lätt val, 50 sorter fanns det att välja på. Det blev en DYSON! Kanske inte den snyggaste, men det fanns många fördelar. Bland annat var den påslös. Hur ofta står man inte där utan dammsugarpåsar, eller så står man på affären och har glömt vilken sort man ska ha. Det behöve jag inte bekymra mig om längre...Det blev en lugn kväll med god mat och Robinson Karibien. Maken fick både bestämma och laga maten i kväll. Det blev en repris från tidigare här på bloggen. Vi bytte ut laxen mot torsk och stekte den i stället. Receptet finner ni HÄR!

Kommentarer

 1. Trevlig helg på er! :)

  Skicka vidare tänkte jag sammanställa imorgon och skicka första receptet vidare på måndag! :)

  SvaraRadera
 2. Usch, vilken syndigt tidig tid du skulle upp. Inte skoj, men vad gör man inte för sitt barn. Appropå dammsugare så är jag jätte sugen på att skaffa en självgående, då kan den gå runt och städa lite hela tiden. Den gamla damsugaren kan jag ha som komplement.

  SvaraRadera
 3. ha ha jag gjorde precis det misstaget att komma hem med fel dammsugarpåse, va bara att traska tillbaka och byta..
  Mvh

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg