Lugnt på bloggen!

Eftersom det inte är riktig vår ute än så får man ha lite vårinspirationn inne i form av tulpaner...

Det har blivit dåligt med nya inlägg de senaste dagarna. Det beror mest på att vi har ätit rester samt maträtter som jag redan har bloggat om tidigare. Och det är ju inte så kul läsning för er, men jag kan ju inte göra nya maträtter varje dag. Kan, kan jag väl, men då blir det nog protester här hemma av dem som gärna vill ha stuvade makaroner och falukorv, spagetti och köttfärssås, ris och korvstroganoff mm.

Nu börjar ju helgen närma sig och då har jag mer tid att laga och blogga om mat. Redan i kväll lovar jag ett nytt recept. Lite ny inspiration har jag fått i form av nya Buffétidningen som kom i lådan häromdagen.

Kommentarer

  1. Tack snälla! Ja tiden går så snabbt, det var lite så vi kände också "ska man va gifta i 50 år måste man ju ta o gifta sig nån gång" ;-) 10 år är ju helt underbart, det står inte på förrän det är augusti ju! Perfekt anledning att fira! Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Buffétidningen innehöll mycket trevligt denna gång.

    SvaraRadera
  3. Ja man kan ju inte förnya sig varje dag, vill ju äta favoriterna igen! Visst var det mycket gott i senaste buffé, tycker det oftast är det. Mycket att testa. Trevlig kväll!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg