Påsken!

Det bästa jag vet är ett välfyllt kylskåp och det är precis vad vårt är just nu! Laddat med mat inför stundande påskhelg. Det ska bli så skönt att vara ledig några dagar och äta underbart god påskmat!!

Har även varit och inhandlat lite påskpynt!

Härlig kvällslektyr i brevlådan i dag!!

Kommentarer

 1. Härligt ju!! Vi har väldigt lika kylskåp du å ja! Riktigt smör, bregott med havssalt, rom å gräddfil å massa förpackningar med ägg. Brieost, färskostar & fetaost och en rejäl bit edamer. Å så grilkorv, tjocka med tunnt skinn å så en herrans massa fonder, soya, worschestersås, sesamolja mm... De enda jag inte hakar på är sprutgrädden, majonäs & aioli! Det är godast hemmagjort! Sen har jag en dubbelkyl som innehåller öl/läsk, grönsaker & rotfrukter, burkar o konserver bredvid den "vanliga" kylen! Sååå smidigt! :) Borde kanske också fota och föreviga! Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Å va jag håller med! Önskar bara jag hade ett så stort kylskåp som du, men det får bli i framtiden. Jag känner mig så rik när jag har ett fullt kylskåp, en underbar känsla! Glad Påsk Pinglan!

  SvaraRadera
 3. Ja nu var det verkligen välfyllt! Det är så härligt att öppna kylskåpet och se att det är alldeles fullt. Själv har jag inte hunnit med storhandlingen än, men var på Coop och köpte 3 kg godis igår... Alltid något ;-)

  Har en tävling på min blogg just nu där du kan tävla om en kakbok förresten :)

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Visst är det en lyxig känsla när kylen är fylld till bristningsgränsen! Man känner sig nästan rik...
  Hoppas ni får en trevlig påsk!

  SvaraRadera
 5. Här är det ohandlat än så länge..
  Väntar på att gubben ska komma hem med bilen..
  Glad påsk

  SvaraRadera
 6. Underbart med välfyllt kylskåp! Glad påsk!!!

  SvaraRadera
 7. Precis så älskar jag att ha mitt kylskåp proppfullt. Så det finns allt man behöver oavsett vad man blir sugen på.
  Jag blev lite paff när jag så framsidan på Allt o Mat, för jag tänkte att den där har inte jag fått, konstigt... Men insåg sen att jag dök in i min egen så snabbt att jag inte såg vad som var på framsidan, ha ha...
  Glad påsk!

  SvaraRadera
 8. Jag har precis ögnat igenom Allt om mat och det fanns många mumsiga recept där som jag ska ge mig på! Hoppas att du får en riktigt skön påsk!
  Kram från Linköping

  SvaraRadera
 9. Wow, vilken ordning! Hoppas påsken blev lika bra ;-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg