Middag hos goda vänner!

I lördags var vi tillsammans med Lena & Patrik bjuden på middag hos Sofie och Staffan. Det blev en väldigt trevlig kväll i goda vänners lag och en otroligt god trerätters middag!!

Till förättt fick vi en asiatisk rätt med sesammarinerade räkor på en bädd av babyspenat, sockerärtor, mango och vårlök.



Varmrätten bestod av baconlindade kycklingfileer med sparris, lök och körsbärstomater och till det en härlig saffransrisotto.



Till dessert fick vi en gudomligt god Blåbärsglass med kardemumma och whisky. Receptet kommer från ICA:s kokbok Sveriges nya landskapsrätter - moderna rätter från hela landet. Du får den för en bonuscheck! Pris utan bonuscheck kostar boken 149 kronor. Det här var ett recept från Gästrikland med Mackmyra-whisky. Jag gillar inte whisky, men i den rätten var det otroligt gott!! Receptet hittar ni HÄR!



I dag har vi varit i Uppsala och hejat på sonen som har sprungit Slottsstafetten. Det blev GULD!!Det segrande P11-laget fån Högbo GIF.

Kommentarer

  1. Riktigt gott såg det ut! Mango är en så himla god frukt att ha med både i för- och efterrätter. Kycklingfilé är ju också alltid gott :)

    SvaraRadera
  2. Vilken meny, mums! Låter som ni hade en trevlig kväll. Kul med sonens guld! Duktiga dom var. Heja Högbo GIF :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg