Årets Tapaskreatör 2010

Vet ni vad? Jag är en av 100 mat- och dryckesbloggare som har blivit inbjuden till Årets Tapaskreatör 2010. Jag är utvald bland de bloggar som de anser ha de mest intressanta recepten samt en personlig prägel.

Tävlingen arrangeras av Concealed Wines och Van Loveren Vineyards och går ut på att skapa en tapasrätt som tilltugg till Van Loveren Chardonnay 2009 (Artikel nummer 94141).

Sex finalister går till final i Stockholm där en jury bestående av kändisar/kockar väljer ut vinnaren som får ett pris värde 5 000:- plus äran och publiciteten förstås. Det blir även en vin- och vinäger provning i samband med finalen.

Nu måste jag börja fundera och exprimentera vad jag ska göra. Jag har inte så lång tid på mig. Receptet ska vara inne den 10 maj!! Återkommer...

Kommentarer

 1. Vad spännande! Lycka till! Håller tummarna för dig!

  SvaraRadera
 2. Åhh är du också inbjuden! Jag med och jag har totalt hjärnsläpp på vad jag skulle kunna hitta på för rätt. Jag tror jag nöjer mig med att hejja på er andra som ställer upp. Hejja hejja! :-D

  Kram Karin

  SvaraRadera
 3. Ryskadockor: Tack för att du håller tummarna för mig - vet bara inte vad jag ska göra än...

  Karin: Klart du ska ställa upp. Jag har också hjärnsläpp just nu...

  SvaraRadera
 4. Vad kul! Du hittar nog på något bra. Jag har ingen aning om vad jag ska bjuda er på fredag heller, men det fixar sig nog!

  SvaraRadera
 5. Sofie: Det blir säkert något jättegott!! Ser fram emot att ses!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg