Torskrygg med bacon, ägg och purjo!

Hej på er! Nu är jag tillbaka igen efter en liten bloggpaus. Trodde ni att jag hade slutat blogga kanske? Nej, men det har varit sjukdomar, fjällresa, dåligt med inspiration, ont om tid, ja mycket annat som har gjort att bloggen har kommit i andra hand. Jag vill verkligen fortsätta blogga, ska försöka skärpa mig. Det kanske inte blir ett inlägg varje dag, men någon gång i veckan i alla fall.

I kväll bjuder jag på en god torskrygg. Receptet hittade jag hos Gourmetmorsan och det blev en uppskattad rätt här hemma.


Torskrygg med bacon, ägg och purjo!
4 pers

4 bitar torskrygg
2 dl creme fraich
1 dl grädde
1/2 dl fisk fond
4 msk kaviar (gärna mer)

2 hårdkokta ägg
1 dl fin strimlad purjolök
1 paket knaperstekt bacon

Gör så här: Salta och peppra fisken
Blanda creme fraich, grädde, fond och kaviar och häll på fisken.
In i ugnen tills fisken har fått färg.
Ta ut och garnera med purjo, hackat ägg och bacon.

Kommentarer

  1. Vad roligt att få ett inlägg, det var länge sen! Och kul att du ska försöka skriva fler!
    Torskryggen såg ju riktigt mumsig ut med en massa härliga råvaror!
    Ha det fint!

    SvaraRadera
  2. Härligt att se att du är tillbaka! Jag förstår dig, ibland är det svårt att få tiden att räcka till�� kul att rätten uppskattades därhemma�� kram gourmetmorsan

    SvaraRadera
  3. Hallå där! Ibland kan det vara skönt med en paus från bloggen. Kul att du är tillbaka!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg