09 mars 2010

Stekt fisk med kall äggsås

Enkel mat är oftast godast och ikväll blev det precis så. Jag stekte några fiskfileer i smör och kryddade med citronpeppar. Till det blev det två sorters såser. Dels vanlig äggsås (som är barnens favorit), men jag gjorde även en kall äggsås som blev supergod. Servera med potatis, grönsaker och en citronklyfta.



Kall äggsås: Blanda hackade ägg med creme fraiche, bostongurka och citronpeppar.

5 kommentarer:

  1. Ibland är det enklaste också det allra godaste! Älskar äggsåser, både kalla som varma. Med bostongurka i måste provas! Tack för tipset!

    SvaraRadera
  2. Håller med. En smörstekt fisk... Mmmm... Har aldrig ätit kall äggsås, får jag testa.

    SvaraRadera
  3. Muums, nu blev jag sugen på äggsås! :D

    SvaraRadera
  4. Äggsås med cremefraiche, bostongurka och citronpeppar låter vääääldigt gott!:) / Karin

    SvaraRadera
  5. Testade din supergoda röra. Tack! http://pousetteochvis.se/?p=1406

    SvaraRadera